T7 - Pilegrimsvandring

Velkommen til pilegrimsvandring frå Morland til Fjell kyrkje for alle andreklassingar søndag 15. august 2021. I år er heile familien invitert til å bli med på vandringa!

Kva er ein pilegrim? Kva skjer vi når vi vandrar saman? Dette får andreklassingane lære meir om på T7-dagen.

Vi møtest ved rundkøyringa på Morland kl. 10.00 til registrering. Saman går vi den "gamle kyrkjevegen" frå Morland til Fjell kyrkje.

På vegen skal høyre pilegrimsforteljingar, vandre i grupper og ete nista vår. Ved målet i Fjell kyrkje skal vi mellom anna ha pilegrimssamling og eit enkelt måltid. T7-dagen er ferdig kl. 15.00.

Dette blir ei flott oppleving for folk i alle aldrar. Bli med på haustens vakraste eventyr!

Ta med heile familien din og kom!

Ta med: T-dagsmappe, nistepakke, drikkeflaske, tørre sokker, tursekk. Dette er ein litt våt sti, så støvlar/fjellsko anbefalast.

Pris: 50 kr pr. familie. Vipps til #82511, hugs å merke med T7 og namn.

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!