T8 - "Drive through"

Velkomen til «T8 Drive through!» Har du ein åtteåring i huset? Eller ein som blir åtte år i løpet av året? På laurdag 13. februar blir det T8-dag på ein litt annleis måte, og de er hjarteleg velkomne!

I rundkøyringa nedanfor Foldnes kyrkje vil Kari, Søgnie og Elisabeth stå klare frå kl 11 til kl 12. Vi kjem til å ha klar ein pose til kvart T8-barn, og difor er det viktig å melde seg på!

I posen finn du mykje rart, til dømes ein terning, ein lysestake og ei flaske med såpebobler. Når dere kjem heim, kan de bruke alt  dette sammen som familie, til dømes ved ei koseleg andaktsstund på sengekanten.

Påmelding skjer til Kari Burke-Romarheim på epost: kb963@kyrkja.no

Håper å sjå maaaaange T8-familiar i rundkøyringa ved Foldnes kyrkje på laurdag!

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!