T9 – I det godes teneste

På planleggingsdagen fredag 5. februar var det 46 fargerike niåringar samla i Foldnes kyrkje!

Her lærte vi at alle er noko viktig, alle har noko viktig og alle gir noko viktig! Først kan vi ta imot det gode som Gud gir oss, og så skal vi få gi det gode vidare til Gud og til andre menneske.

I tillegg til nyttig undervisning løyste vi gruppeoppdrag saman, drakk kakao, såg film, leika ilag, fekk nye vener, song i kor, møtte Herr Fargerik, åt herleg middag med familien og hadde kveldsavslutning der vi viste fram mykje av det vi hadde vore med på denne dagen.

Tusen takk for ein flott T-dag!
Helsing Rannveig, Søgnie og Linn Elise i T-teamet.

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!