Hegge stavkyrkje sumar 2021

Kyrkja er open for omvising laurdagar, f.o.m. 03.07. t.o.m 14.08. kl. 12.00 – 17.00. Omvisinga tek 20 – 30 minutt. Det er gratis inngang, men vi set pris på ei lita pengegåve.

Før vi går inn vil vi gjere merksam på at det er viktig å desinfisere hender og å halde ein meter avstand.

Omvisaren tek med fem personar inn om gongen, vi ber om at dette blir respektert i den situasjonen vi er inne i.

Personar som er sjuke eller har symptom på luftvegssjukdomar skal ikkje delta på omvisinga.

Alle besøkjande skal registrerast med namn og telefonnummer for at vi skal kunne bidra ved eventuell smittesporing.

Besøkjande blir oppmoda om ikkje ta på inventaret.

Kontakt for omvising på tlf. 906 33 960.

VELKOMEN TIL HEGGE KYRKJE !

Kontaktinformasjon for Øystre Slidre Kyrkjelege Fellesråd

Øystre Slidre kyrkjelege fellesråd har kontor i kommunehuset på Tingvang.

Bygdinvegen 1989,
2940 HEGGENES