Tårnagenthelg

Har du nokon gong sett tårnet på kyrkja innanfrå? Går du i 3. klasse så har du sjanse nå!

Me treng deg til å vera med å løysa oppdrag og mysterier! Derfor ønsker vi alle 3. klassingar velkommen til Tårnagenthelg i Hordabø kyrkje lørdag 17. og søndag 18. februar 2018!

Agentmøtet lørdag, starter kl.12.30 og held på til kl. 14.00. Søndag treffest vi igjen kl.10.30 til Tårnagentgudsteneste.

Foreldre, sysken, og vener er også invitert til gudstenesta søndag, kl. 11.00.

Tårnagenthelg koster ingenting å delta men vi trenger litt hjelp av dere foreldre. Vil du/de vere Englevakter? Ei Englevakt er ein som er med nokre timar denne helga, følgjer borna opp i kyrkjetårnet, hjelper til med maten, går saman med dei på skattejakt m.m. Eller ynskjer du å bake boller til laurdag eller kake til gudsteneste på søndag?

Påmelding tårnagenthelg

Eg kan hjelpe til ved
Tillet fotografering i samband med reportage på nettside, Facebook eller lokalavis.