Aktivitetar i kyrkjene i Vaksdal

Kykrja i Vaksdal føl dei statlege og kommunale tilrådingane dei neste to vekene. Dette betyr at alle planlagte gudstenester, konfirmantundervisning m.m. er avlyste. Det er unntak for gravferder.

Me avlyser alle planlagte gudstenester og aktivitetar fram til og med 18. Januar 2021. Kyrkjekontoret kjem til å vera ope i dei faste opningstidene. Me opfordrar folk til å ringe eller sende e-post, om personleg oppmøte ikkje er strengt naudsynt. Me veit at for mange er denne tilda svært vanskelegMe minner difor om at det fortsatt er full anledning til å avtale samtale med prestane våre. Dei vil ivareta naudsynt smittevernhensyn i samråd med den/dei som ynskjer samtale.

Gravferder:

Me kan ha gravferder med intill 50 deltakarar i Dale og Vaksdal kyrkje. I dei andre kyrkjene våre vil talet vera mykje lavare grunna størelse på lokala. Nøyaktige antall i desse kykrjene vert avtala ved eventuelle gravferder.

Dåp:

Ta kontakt med kyrkjekontoret.

Konfirmantundervisning:

Det vert ikkje konfirmantundervisning dei neste 14 dagane. Konfirmantar og føresatte vil få eigen informasjon om dette.

Spørsmål:

Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte kykrjekontoret