Konfirmantåret 2020-2021

Her finn de informasjon om påmelding.

Fristen for å melde seg på til konfirmantopplegget til kyrkjelydane i Vaksdal er:

• Vaksdal sokn, i Vaksdal kyrkje: Torsdag 17/9 (og gudsteneste med presentasjon søndag 20/9 kl. 18)
  • Dale sokn, i Dale kyrkje: Torsdag 20/9 (og gudsteneste med presentasjon søndag 27/9 kl. 18)
  • Stamnes sokn, i Stamnes kyrkje: Torsdag 1/10 (og gudsteneste med presentasjon søndag 4/10 kl. 18)

Ta kontakt med oss viss de har spørsmål.

Sjå dokument nedenfor og fana Konfirmasjon lenger oppe på sida her for påmelding og meir informasjon.