Friluftsgudsteneste

Til:2022-08-21 13:00

Stad:Nesheim (utegudsteneste)

Arrangør:Nesheim sokn

I Beinhelleren. Det tek ca. 15 minutt å køyra frå Nesheim til Beinhelleren, på Fv. 5398 i retning Gullbrå. Etter å ha køyrt over Trefallbrua tek ein til venstre inn på Holskarvegen. Dette er ein anleggsveg som har grusdekke. Det er ca. 3 km til Beinhelleren frå krysset ved brua. Ein finn staden ved å søkje på «Holskarvegen 370» på internett. Vert ikkje vêret bra nok møtast me i Nesheim kyrkje. Har du spørsmål om turen kan du kontakte Magnar Nese (97 58 83 03).
Dag i kyrkjeåret: 11. sundag i treeiningstida
Preiketekst: Joh 8,31-36
Dåp
Liturg: Frode Kvamsøe