Baby- og småbornssong i Dale bedehus

Avlyst

Frå:2022-09-28 11:30

Til:2022-09-28 13:30

Stad:Dale bedehus

Arrangør:Dale sokn, Vaksdal sokn

Velkomen til samlingar for dei yngste borna i Dale bedehus. Kom og gå som det passar innanfor tidsrommet! Sjølve songsamlinga byrjar ca klokka 12 og varar rundt 40 minutt. Den er sanserik og tilpassa aldersgruppa. Me brukar ulike effektar som kosedyr, såpebobler, rytmeinstrument og fargerike skjerf undervegs. Lunsjtreff før og etter samlingane er ein fin møteplass for små og store. Kom som de er :) Desse samlingane rullerer mellom bygdene, så når det ikkje er samling på Dale, er de hjarteleg velkomne til Vaksdal kyrkje for tilsvarande samling der! Sjå eige arrangement.

Samlingane er ledd i trusopplæringa til kyrkjene våre, kalla «Vegen i Vaksdal», og er sjølvsagt opne for alle uansett livssyn.
Alle samlingane blir leia av trusopplærar Kristin Straume Normann.

Dale bedehus ligg til høgre med ein gong du køyrer inn til Dale sentrum.