Strandefjorden Salongorkester Inviterer til Vårkonsert

30. mai i Lomen Kyrkje kl 19.00

Strandefjorden Salongorkester inviterer til vårkonsert med bl.a Kletzmer musikk + kjente og kjære toner fra fjern og nær i Lomen kyrkje 30.mai kl.19.00.

12 år gamle Maud Erlandsen er gjestesolist på Bruch fiolinkonsert akkompagnert av Anna Brunner.

Det er gratis inngang. Det blir moglegheit til å gje ei gåve til Lomen sokneråd sitt misjonsprosjekt; oppføring av ei kyrkje Mustamäe i Thallin.

Andre medverkande: Jovita Budvytiene/orgel og bratsj, Julia Helgesen/Fløyte, Eivind Dølerud/Dirigent og fiolin

Under her kan du sjå plakaten til konserten.

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no