Situasjonen i kyrkja i Vestre Slidre no - gravferd, konfirmasjon og gudstenester

Koronaviruset har til no sett avgrensningar også for kyrkja i Vestre Slidre. Som andre kyrkjelege fellesråd følgjer vi råd frå styresmaktene og biskopen og gjer det vi kan for å unngå unødig smitte. Vi har til noe måtte avlyse fleire gudstenester, også barnedåp, babysong og konfirmantundervisning.Vi må finne andre løysingar for organisering av gudstenestelivet.  Det kan du lese om her:

GRAVFERD:

Ved gravferd vil det no ikkje vere tillat meir enn 15 personar pluss tilsette under seremonien.

I artikkelen frå KA kan de lese gode råd også for pårørande når det gjeld gravferd i Korona-tida:

KONFIRMASJON:

Slik situasjonen er no, må konfirmasjonen flyttast til hausten. Også for hausten må vi forhalde oss til gjeldande tiltak frå lokale og sentrale styresmakter. Alle håpar vi det er god kontroll på smittespreeing innan den tid. Viss det skulle vise seg vanskeleg å få til store gudstenester med mykje folk, må vi vere kreative og sjå på alternative løysinger som kan fungere best mogleg slik at konfirmasjonen blir gjennomført.

Nye konfirmasjonsdatoar er:

Lomen kyrkje:  Søndag 6.september  kl.11.00

Slidredomen:   Søndag 20.september kl.11.00

Røn kyrkje:      Søndag 27.september kl.10.00

Søndag 27.september kl.12.00

GUDSTENESTER:

Alle gudstenester i påska blir diverre avlyst. Fleire av nabokommunene våre vil streame gudstenester på sine facebooksider, følg gjerne med der. Vi har ikkje prest enno og kjem ikkje til å leggje ut gudstenester.

På høgtidsdagane i påska vil kantor i tillegg til tilvisingar til gudstenester de kan følgje, leggje ut bibeltekstar og musikktips. Dette finn du på vår facebook-side: Kyrkja i Vestre Slidre, sjå likn under:

Her er link til Hamar bispedømme si nettside, der vil du også kunne finne fleire gudstenestar: https://www.kirken.no/hamar

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no