Rammeavtale utstyr

På vegne av Den norske Kirke har Kirkepartner inngått egen rammeavtale for kjøp av utstyr. Denne dekker alt fra PC-er, nettbrett, skjermer, AV-utstyr, mobiltelefoner og annen hardware.

Avtalen skal kunne dekke det meste av utstyr en enhet i Den norske kirke har behov for. Fra PC-er, nettbrett, til mobiltelefoner og AV-utstyr.

Enheter som benytter Kirkepartner Lokalt Skrivebord vil ved bestilling kunne få satt PC-en opp slik at den inneholder den programvare som brukeren skal ha utover at sikkerhet på maskinen blir ivaretatt. Dette uten ekstra kostndad.

Avtalen er den eneste altomfattende utstyrsavtale som er inngått etter Lov om Offentlige anskaffelser, og som alle enheter i Den norske kirke kan benytte. Anskaffelsesprosjektet besto av representanter fra Kirkerådet og de største fellesrådene i tillegg til Kirkepartner. Rammeavtalen ble inngått i november 2021 og varer for fire år.  Alle de største enhetene i Dnk har forpliktet seg til å benytte avtalen, mens øvrige fellesråd har rett men ingen plikt til å benytte denne. Bestillinger skjer primært gjennom leverandørens innkjøpsportal. Den enkelte enhet må ha etablert egen konto for seg hos leverandøren hvor bemyndigede får tilgang til å kunne bestille. For å benytte avtalen eller ytterligere spørsmål, ta kontakt med Kirkepartner på denne epostadressen.

• For anskaffelse av multifunksjonskopimaskiner foreligger egen rammeavtale, se denne.
  • For lokalnett utstyr (wifi/trådløst nett etc) leveres det som ferdig satt opp tjeneste fra Kirkepartner.  Se Kirkepartner Lokalnett

Kontaktinformasjon for Kirkepartner

Besøksadresse: