Klart for Luther sang og glede!

- Jeg gleder meg veldig til å synge «Jeg er i Herrens hender» i Oslo Konserthus på søndag, sier Knut Anders Sørum, - sangeren som for et år siden gikk helt til topps i NRK-programmet Stjernekamp.

Knut Anders er en av artistene som skal synge salmer under arrangementet «Luther sang og glede». Til sammen vil 180 kormedlemmer, solister og musikere innta scenen for å presentere sang og musikk gjennom 500 år.

- Jeg kommer fra et bedehusmiljø, og de gamle salmene har alltid betydd mye for meg. Derfor er det flott å få være med på en slik salmekonsert, sier Knut Anders Sørum, som dagen i forveien skal være dommer i årets Stjernekamp-finale.

Den norske kirke inviterer til et stort musikalsk arrangement i Oslo Konserthus 29. oktober kl. 18.00 i anledning 500-årsmarkeringen av starten på reformasjonen - to dager før selve reformasjonsdagen.

- Med proff musikalsk ledelse, dyktige kor og artister blir dette en festkveld! Alt materialet som fremføres fra scenen er salmer, og alle i salen får mulighet til å delta i salmesangen, sier prosjektleder Vidar Kristensen i Kirkerådet.


Medvirkende:
Nordic Tenors
Knut Anders Sørum
Maria Sødal Arredondo
Oslo Domkor
Kåre Nordstoga
Inger Johanne Oskal
Anna-Lisa Kumoji
Gospelkoret HIM
Nøtterøy Ungdomskantori
Templet Hornorkester
Band og strykere
- og allsang!
Musikalsk ledelse: Øystein Lund Olafsen.

https://www.oslokonserthus.no/program/luther-sang-og-glede/


Pressekontakt:
Prosjektleder Vidar Kristensen 
Tlf.: 95 77 75 25
Epost: vk697@kirken.no