Olavsfest: Klimakrisen: Skapt av de rikeste, rammer de fattigste

Til:2.8.2021 - kl.12.30

Sted:

Arrangør:Den norske kirke

Klimakrisen rammer mennesker i utviklingsland hardest, selv om den i all hovedsak er skapt av rike land som Norge. Dette er grunnleggende urettferdig. Hva er Norges forpliktelser i klimakampen? Hvordan kan Norge bidra best mulig til at sårbare mennesker i utviklingsland står bedre rustet i møte med klimaendringene som allerede er her og som vi vet kommer?

SAMTALEDELTAKERE
Herborg Finnset, biskop i Nidaros
Nikolai Astrup, bærekraftsminister, Høyre
Anne Beathe Tvinnerheim, nestleder i Senterpartiet
Samtalen ledes av Lisa Sivertsen, avdelingsleder i Kirkens Nødhjelp.
Link til streaming