Arendalsuka: Hva slags verdier trenger vi?

Fra:17.8.2021 - kl.09.00

Til:17.8.2021 - kl.10.30

Sted:

Arrangør:Den norske kirke

Oljefondet skaper enorme finansielle verdier på vegne av det norske folk. Som verdens største enkeltaksjonær har fondet også en viktig stemme ute i verden.

Hvilke verdier ligger til grunn når Oljefondets ansatte verden over går på jobb? Hvilke verdier tok Oljefondsjef Nicolai Tangen med seg da han startet i jobben? Og hvordan bruker fondet sin posisjon til å bidra til en bærekraftig verdiskaping ute i verden?

Sjef i Oljefondet Nicolai Tangen og preses i Den norske kirke Olav Fykse Tveit møtes til en samtale om økonomiske, menneskelige og samfunnsmessige verdier.

Samtalen ledes av Elise Kruse, konstituert religionsredaktør i avisen Vårt Land.

Link til streaming