Arendalsuka: Kirkens rolle i beredskaps- og krisearbeid

Fra:19.8.2021 - kl.13.30

Til:19.8.2021 - kl.15.00

Sted:

Arrangør:Den norske kirke

Kirken er, i større grad enn mange er klar over, en del av Norges beredskap både nasjonalt og internasjonalt. Klarer vi å være et møtepunkt og en støtte for hele lokalsamfunnet, uavhengig av tro? Hvordan kan vi videreutvikle samarbeidet med andre aktører?

Vi inviterer til samtale mellom biskop Atle Sommerfelt, Jakob Furuseth, soknepreste i Gjerdrum, Line Kvalvaag fra Sjømannskirken og generalsekretær i Redningsselskapet Rikke Lind. Marit Brandt Lågøyr fra KA leder samtalen.

Samtalen strømmes på Kirkeskipets Facebookside.
Link til streaming