AVLYST: Arendalsuka-samtalen: Meningen med livet?

Fra:19.8.2021 - kl.16.30

Til:19.8.2021 - kl.18.00

Sted:

Arrangør:Den norske kirke

Hva er meningen med livet? Er meningen med livet å oppnå lykke? Er det nok å bare oppleve mening, eller må det noe mer enn bare opplevelsen til for at livet skal være meningsfullt? Er meningen med livet noe som varierer fra individ til individ, eller er det mulig å enes om et svar på spørsmålet?

Biskop Stein Reinertsen møter filosof Einar Duenger Bøhn til samtale om meningen med livet. Magne Vik Bjørkøy leder samtalen.

Samtalen strømmes på Kirkeskipets Facebookside.
Link til streaming