Diakonikonferansen 2021

Fra:28.10.2021

Til:29.10.2021

Sted:Oslo, Tromsø eller Sandnes

Arrangør:Stiftelsen CRUX, MF vitenskapelig høyskole, VID vitenskapelige høgskole, Diakonhjemmet og Den norske kirke/Kirkerådet

Disse to dagene kan deltakerne delta fysisk enten i Tromsø, Sandnes eller Oslo, der det blir lokale samlinger og begivenheter på hvert sted. Fellesprogram strømmes fra Oslo.

Arrangørene lover to dager med variert program; foredrag, kulturinnslag, podkast, paneldebatt, sofasamtaler, bredt utvalg av seminarer, gudstjeneste og utdeling av Diakoniprisen 2021.

Les mer i lenke under, og meld deg på - lavere pris ved påmelding før 10. september.

(Foto: Marina Resch)