Om Teologidagene

Hva er Teologidagene?

Målet for Teologidagene er å stimulere et faglig engasjement blant prester og andre teologisk interesserte, å styrke kontakten mellom kirken og forskningsmiljøene, og bidra til at prestene er faglig oppdatert i møte med utvikling innenfor teologi, kirke og samfunn.

Bispemøtet i samarbeid med MF, TF, VID, Fagforbundet Teologene og Presteforeningen inviterer prester og teologisk interesserte til Teologidagene 2018. Med denne nye satsningen ønsker Bispemøtet og samarbeidspartene å videreutvikle de gode erfaringene fra samarbeidsprosjektet «Reformasjon nå». Vi ønsker å føre videre den tverrfaglige og interfakultære samtalen om teologiske spørsmål knyttet til troens og forkynnelsens innhold. Dette vil skje i en kirkelig og akademisk ramme der fakultetene stiller med sine lærekrefter i samtale med hverandre og med dagens presteskap.

Kontaktinformasjon for Bispemøtet

Besøksadresse: