Påmelding til Veien til prestetjeneste

Sikker? Usikker? Nysgjerrig? Meld deg på til programmet Veien til prestetjeneste og finn ut mer om hvordan det er å jobbe som prest. Søknadsfristen var 15. februar 2018.

Hvis du ønsker å melde deg på etter søknadsfristen, vennligst kontakt Bispemøtet på mail, bispemotet@kirken.no.

Fyll ut og send inn skjemaet under innen søknadsfristen 15. februar 2018. Det er viktig at alle felt i skjemaet har en grønn hake på høyre side etter utfyllingen for at skjemaet kan bli sendt. Ta gjerne kontakt med Bispemøtet hvis det er noen spørsmål eller problemer ved utfyllingen.

Etter opptak får du beskjed på e-post om hvilket bispedømme du har blitt tildelt. Når du er tatt opp i programmet trenger du ikke melde deg på til ordinasjonssamlingene. Bispedømmet du har blitt tildelt, kaller inn til dette det året du har satt opp at du planlegger å gjennomføre O1 og O2.

Neste opptak er 15. september 2018.

Innmeldingskjema til Veien til prestetjeneste

Kontaktinformasjon for Bispemøtet