Babysang torsdager - annen hver gang i Ila kirke og Sagene kirke

Babysang er et tilbud til foreldre med barn mellom 0 og 1 år. Vi møtes i kirkerommet og synger sammen i ca. 30 minutter hver torsdag (annenhver gang i Sagene kirke og Ila kirke).

Babysang våren 2022:

Det blir babysang torsdager kl. 12: oddetallsuker i Sagene kirke og partallsuker i Ila kirke. Dørene åpner kl. 11.45.

Det er ikke lenger nødvendig med påmelding til babysangen.

Det blir ikke babysang på Kristi Himmelfarts dag (26. mai).

Babysang i Sagene og Ila kirke:

I partallsuker er det babysang i Ila kirke på torsdag og i oddetalsuker er det babysang i Sagene kirke på torsdag. Sangstunden starter kl. 12, og dørene åpner kl. 11.45. Vi synger sammen i ca. 30 minutter. Etterpå er det lek og prat i kirkerommet. Se i kalenderen for datoer.

Vi gleder oss til å møtes og til å synge sammen! Hjertelig velkommen til Sagene og Ila kirke!

Sagene og Iladalen menighet ønsker å formidle et positivt gudsbilde til barn og foreldre gjennom sang og lek. Du vil lære kjente barnesanger, kristne sanger, regler og danser du kan bruke hjemme sammen med barnet ditt. Ansvarlig for babysangen er trosopplæringsarbeider og pedagog Ingrid Neset. Lurer du på noe? Ta kontakt!

Ettårsgudstjeneste en gang i semesteret

En gang i semesteret inviterer vi til ettårsgudstjeneste, da tar vi med oss babysang-deltakerne og synger sammen på gudstjenesten. På denne måten får barn og foreldre mulighet til å bli en del av den store menigheten, og alle får ta del i sanggleden. Babysang er en viktig del av trosopplæringsarbeidet, og når barna blir større blir de invitert videre i barnesangen og andre trosopplæringstilbud som er alderstilpasset.

1 år - hva nå?

En naturlig fortsettelse fra babysangen er barnesang. Annenhver onsdag inviterer vi til barnesang ledet av Ingrid Neset. Mer informasjon om barnesang finner du her eller i kalenderen vår.

Babysang over nettet:

Under korona-nedstengingen våren 2020 sendte vi nesten-direkte baby-sang mens kirkene måtte holdes stengt. Klikk her for å lese mer og følge babysangen over nett!

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Kontoradresse: Ila kirke,
Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo.

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17.

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no
Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

VIPPS:
Sagene og Iladalen menighet: 76607
Orgelfondet: 513005

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"