Babysang torsdager - annen hver gang i Ila kirke og Sagene kirke

Babysang er et tilbud til foreldre med barn mellom 0 og 1 år. Vi møtes i kirkerommet og synger sammen i ca. 30 minutter, annenhver torsdag i Sagene kirke og Ila kirke.

Babysang høsten 2021:

OPPDATERING 1. OKTOBER 2021:

Den siste tiden har vi hatt antallsbegrensning og påmelding på grunn av gjeldende smitterestriksjoner. Nå som samfunnet er gjenåpnet går vi bort fra dette, og det trengs derfor ikke påmelding i forkant. Skulle vi bli svært mange babyer og voksne, tar vi i bruk de fremste benkeradene i kirken slik at vi får litt bedre plass.

På grunn av oppussing i Ila kirke, kommer babysangen til å være i Sagene hver torsdag fremover, og ikke annenhver som vanlig.

Sangstunden starter kl. 12, og dørene åpner kl. 11.45. Vi synger sammen i ca. 30 minutter. Etterpå er det lek og prat i kirkerommet.

Vi gleder oss til å møtes og til å synge sammen! Hjertelig velkommen til Sagene kirke!

Babysang i Sagene og Ila kirke:

Sagene og Iladalen menighet ønsker å formidle et positivt gudsbilde til barn og foreldre gjennom sang og lek. Du vil lære kjente barnesanger, kristne sanger, regler og danser du kan bruke hjemme sammen med barnet ditt. Ansvarlig for babysangen er trosopplæringsarbeider og pedagog Ingrid Neset. Lurer du på noe? Ta kontakt!

I partallsuker er det babysang i Ila kirke på torsdag og i oddetalsuker er det babysang i Sagene kirke på torsdag. Se i kalenderen for datoer.

Ettårsgudstjeneste en gang i semesteret

En gang i semesteret inviterer vi til ettårsgudstjeneste, da tar vi med oss babysang-deltakerne og synger sammen på gudstjenesten. På denne måten får barn og foreldre mulighet til å bli en del av den store menigheten, og alle får ta del i sanggleden. Babysang er en viktig del av trosopplæringsarbeidet, og når barna blir større blir de invitert videre i barnesangen og andre trosopplæringstilbud som er alderstilpasset.

1 år - hva nå?

En naturlig fortsettelse fra babysangen er barnesang. Annenhver onsdag inviterer vi til barnesang ledet av Ingrid Neset. Mer informasjon om barnesang finner du her eller i kalenderen vår.

Babysang over nettet:

Under korona-nedstengingen våren 2020 sendte vi nesten-direkte baby-sang mens kirkene måtte holdes stengt. Klikk her for å lese mer og følge babysangen over nett!

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Kontoradresse: Ila kirke,
Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo.

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17.

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no
Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

VIPPS:
Sagene og Iladalen menighet: 76607
Orgelfondet: 513005

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"