Babysang torsdager - annen hver gang i Ila kirke og Sagene kirke

Babysang er et tilbud til foreldre med barn mellom 0 og 1 år. Vi møtes i kirkerommet og synger sammen i ca. 30 minutter, annenhver torsdag i Sagene kirke og Ila kirke.

Babysang våren 2021:

Vi vet ikke når vi kan starte opp med babysang som vanlig igjen. Men vi spiller inn digital babysang på nett, velkommen til å bli med hjemmefra!

Her kan du se siste babysang på nett!

Babysang høsten 2020:

Vi møtes i kirkerommet og synger sammen i ca. 30 minutter, annenhver torsdag i Sagene kirke og Ila kirke. Dette semesteret starter vi kl. 11.30.

På grunn av smittesituasjonen har vi bare plass til 12 babyer, og det er nødvendig med påmelding. Meld dere på her:

Her kan du melde deg på babysang
OPPDATERING 08.11: Babysang er dessverre avlyst de nærmeste ukene, på grunn av de nye reglene for smittevern. Vi kommer tilbake med mer info snart.

Husk å melde dere av dersom dere likevel ikke kan komme, slik at noen andre får muligheten!

Ta gjerne med eget teppe til å legge over mattene i kirken, og eget rytmeegg, om dere har.

Dørene åpner 11.15. Denne høsten blir det dessverre ingen servering, men det er anledning til å bli igjen en stund etter sangen for å gi babyen mat.

Babysang i Sagene og Ila kirke:

Sagene og Iladalen menighet ønsker å formidle et positivt gudsbilde til barn og foreldre gjennom sang og lek. Du vil lære kjente barnesanger, kristne sanger, regler og danser du kan bruke hjemme sammen med barnet ditt. Ansvarlig for babysangen er trosopplæringsarbeider og pedagog Ingrid Neset. Lurer du på noe? Ta kontakt!

I partallsuker er det babysang i Ila kirke på torsdag og i oddetalsuker er det babysang i Sagene kirke på torsdag. Se i kalenderen for datoer.

Ettårsgudstjeneste en gang i semesteret

En gang i semesteret inviterer vi til ettårsgudstjeneste, da tar vi med oss babysang-deltakerne og synger sammen på gudstjenesten. På denne måten får barn og foreldre mulighet til å bli en del av den store menigheten, og alle får ta del i sanggleden. Babysang er en viktig del av trosopplæringsarbeidet, og når barna blir større blir de invitert videre i barnesangen og andre trosopplæringstilbud som er alderstilpasset.

1 år - hva nå?

En naturlig fortsettelse fra babysangen er barnesang. Annenhver onsdag inviterer vi til barnesang ledet av Ingrid Neset. Mer informasjon om barnesang finner du her eller i kalenderen vår.

Babysang over nettet:

Under korona-nedstengingen våren 2020 sendte vi nesten-direkte baby-sang mens kirkene måtte holdes stengt. Klikk her for å lese mer og følge babysangen over nett!

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17, midt på Sagene torg. Ila kirke ligger i Søren Jaabæksgate 5.
Kontoradresse: Ila kirke. Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo.

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no Telefon: 23629290 Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"