Digital påske fra Sagene kirke

Følg med på påskeportalen i fire deler, påskekalenderen i fire deler, morgengudstjenester og påskekonsert fra Sagene kirke.

Påskeportalen fra Sagene kirke:

Velkommen inn gjennom Sagene og Iladalen menighets påskeportal.

En annerledes uke i en annerledes tid: Til påsken 2021 sender vi igjen de fire påskeprogrammene vi laget til påsken 2020. Fire programmer som vil lede deg gjennom påskens merkedager på en annerledes måte. Dette er ingen gudstjeneste. Dette er en lang fortelling med tekster, musikk, bilder og refleksjoner rundt en annerledes uke i en annerledes tid.

Palmesøndag:

Skjærtorsdag:

Langfredag:

Påskedag:

 

Påskekalenderen for store og små:

Bli med å åpne lukene i vår påskekalender fra Sagene kirke! Dette er små påskeprogram for både voksne, barn og familier. Påskekalenderen ble produsert til påsken 2020 og vi gleder oss til å sende den igjen i år. Kalenderen åpnes av kapellan Siri Sunde og trosopplæringsleder Alf Martin Lie. 

Første luke: Palmesøndag

Første luke åpner vi palmesøndag. Bak denne luken skjuler det seg palmeblader, glade hosianna-rop (og du får vite hva "hosianna" egentlig betyr!) og faktisk også esel-bæsj. Se på videoen under, så får du vite mer:

Andre luke: Skjærtorsdag

Andre luke åpner vi på skjærtorsdag. Bli med å oppdage hva som skjuler seg bak denne luken i påskekalenderen! PS: Lurer du på hvorfor det egentlig heter "skjærtorsdag"? Se på videoen under, så får du vite mer!
 

Tredje luke: Langfredag

Tredje luke åpner vi på langfredag. Bli med å oppdage hva som skjuler seg bak denne luken i påskekalenderen! Vi undrer oss over alt som skjedde på denne lange dagen, og over alt vi kan se på alterbildet vårt. Se på videoen under, så får du vite mer!

 

Fjerde luke: Påskedag

Fjerde luke åpner vi første påskedag. Bli med å oppdage hva som skjuler seg bak siste luken i påskekalenderen! Vi gleder oss over alt som skjedde på den første påskedagen, og feirer våren og livets under. Se på videoen under, og bli med på feiringen!
 

Morgengudstjenester:

Vi fortsetter med våre  daglige morgengudstjenester mandag til lørdag fra Sagene kirke. Mandag til onsdag i den stille uke (mellom palmesøndag og skjærtorsdag) sender vi "stille morgener" med enkle bønner og diktlesninger ved kristuslyset i kortrappen. På helligdagene i påsken sender vi påskeportalen. Se morgengudstjenestene nedenfor.

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Kontoradresse: Ila kirke,
Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo. 

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17.

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no
Telefon: 23629290 
Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

VIPPS:
Sagene og Iladalen menighet: 76607
Orgelfondet: 513005

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"