Sitat

Sinsen menighet ønsker velkommen deg til gudstjeneste kl. 11.00. Dåp kan bestilles på min kirkeside/Oslo. Det er åpning for 120 personer i Sinsen kirke, på nummerte plasser, i henhold til restriksjonene for COVID-19 .Vi kan dessverre ikke holde nattverd eller invitere til kirkekaffe. Det er anbefalt å ha munnbind, når dere ankommer, og frem til dere sitter på anvist plass, men de kan tas under selve gudstjenesten. Vi tar hensyn til regelen om en meters avstand og ekstra renhold. Jesus sier: "Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt i blant dere!"

Sitat

Sinsen menighet søker fellesskap på kryss og tvers! Vår kirke og vårt fellesskap skal være et hjem, bønnested, inspirasjonssenter og kulturhus.

Sinsen menighets visjon

Artikkelegenskapen er ikke satt i blokken

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo.

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"