Sitat

Kjære venner! Enda en tid må vi vente før vi kan åpne kirken vår! Et lyspunkt er at vi kan åpne for aktiviteter for barn og unge opp til 20 år. Det betyr at barnekoret Flexus og tårnagentene møtes på onsdager! Årets konfirmanter er kommer i gang! Du kan bidra til i Kirkens Nødhjelps fasteaksjon på nett, følg med oss på Facebook! Det er åpnet for dåp og vigsel i både hjem og kirke, men med få deltakere. Gravferd holdes med inntil 50 personer. Det er gledelig at regjeringen nå går bort fra kravet om fastmonterte seter for å kunne samle inntil 100 personer innendørs. I Oslo må vi imidlertid fortsatt forholde oss til en mer krevende smittesituasjon og følgelig strengere smitteverntiltak enn i andre deler av landet. For Oslo-kirkene gjelder kommunens arrangementsforbud foreløpig fram til 3. mars. Hold kontakten med de som du vet er alene i disse dager, og ring oss gjerne om du trenger noen å snakke med Sokneprest Ole Andreas Holen 47258828

Sitat

Sinsen menighet søker fellesskap på kryss og tvers! Vår kirke og vårt fellesskap skal være et hjem, bønnested, inspirasjonssenter og kulturhus.

Sinsen menighets visjon

Artikkelegenskapen er ikke satt i blokken

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo. 

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon: 23 62 97 60

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"