Sitat

Det er med tungt hjerte vi informerer om avlysninger. På grunn av den sosiale nedstengningen i Oslo, pga. av COVID-19, er gudstjenestene i Sinsen kirke avlyst ut november. Det samme gjelder alle aktiviteter for voksne over 20 år. Vi kan likevel gjennomføre dåpsgudstjenester i egne seremonier, nå og fremover. Dåp kan bestilles på min kirkeside/Oslo. Barneaktiviteter over seks år, med ledere, uten andre voksne, er fremdeles åpne, og vi holder ÅPEN KIRKE onsdager kl. 14 - 16 og søndag 11 - 13. Det er anbefalt å ha munnbind. Ta vare på hverandre og husk på de som bor alene!

Sitat

Sinsen menighet søker fellesskap på kryss og tvers! Vår kirke og vårt fellesskap skal være et hjem, bønnested, inspirasjonssenter og kulturhus.

Sinsen menighets visjon

Artikkelegenskapen er ikke satt i blokken

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo.

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"