Sitat

På grunn av de nye nasjonale tiltakene med sosial nedstengning i to uker, vil det ikke være noen aktivitet i Sinsen kirke i denne perioden. Kirken er likevel åpen søndag kl. 11 - 13. Kom gjerne innom og hør Hannahs orgelspill! kirken er også åpenonsdag 14 - 16. Vikommer tilbake med mer informasjon i løpet av kort tid. Det er fremdeles åpent for gravferd med inntil 50 personer og dåp med inntil 10 personer. Hold kontakten med de som du vet er alene i disse dager, og ring oss gjerne om du trenger noen å snakke med Sokneprest Ole Andreas Holen 47258828 Våre tanker og bønner går til alle som er berørt av ulykken i Gjerdrum. Guds fred!

Sitat

Sinsen menighet søker fellesskap på kryss og tvers! Vår kirke og vårt fellesskap skal være et hjem, bønnested, inspirasjonssenter og kulturhus.

Sinsen menighets visjon

Artikkelegenskapen er ikke satt i blokken

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo.

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"