Sitat

God sommer! Endelig kan vi invitere til gudstjeneste for alle! I takt med gjenåpningen av samfunnet, kan vi åpne for 50 personer, uten restriksjoner, eller 120 på tilviste plasser. Dåpsgudstjenester holdes foreløpig etterpå. I perioden 20 juni - 8 august blir det annen hver søndag i Hasle og Sinsen; I Sinsen kirke holdes det gudstjeneste kl. 11 og motsatt søndag i Hasle kirke holdes åpen kirke med enkel liturgi, tilbud om nattverd og samtale fra kl.11 - 13. Vi kan tilby dåp hver søndag i sommer, annenhver gang i Sinsen kl 12 og i Hasle kl.13 Ta kontakt for nærmere beskjed. Se kalenderen! Fra 8. august er vi tilbake i Sinsen menighet med gudstjeneste og kanskje kirkekaffe hver søndag! Vi gleder oss veldig til å se dere igjen!

Sitat

Sinsen menighet søker fellesskap på kryss og tvers! Vår kirke og vårt fellesskap skal være et hjem, bønnested, inspirasjonssenter og kulturhus.

Sinsen menighets visjon

Artikkelegenskapen er ikke satt i blokken

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo.

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"