Sitat

Det er for tiden ingen arrangementer i Tonsen menighet på grunn av koronarestriksjoner, med unntak for gravferd, dåp og vigsel. Onsdag er det åpen kirke, men det er ikke åpen kirke Kristi Himmelfartsdag og Søndag (Lukket konfirmantarrangement). Åpen kirke er en mulighet for stillhet, lystenning og bønn. "Bare han er min klippe og min frelse og mitt vern, jeg skal ikke vakle. Bare hos Gud er jeg stille, fra ham kommer min frelse." (Salmene.62:2~3)

Kontaktinformasjon for Tonsen menighet

Tonsen kirke ligger i Traverveien 16, i nærheten av Bjerke travbane.

Kontoradresse: Traverveien 16, 0588 Oslo.

Postadresse: Postboks 28 Årvoll, 0515 Oslo.

E-post: post.tonsen.oslo@kirken.no

Telefon: 23 62 93 30.  Telefon- og besøkstid: Tirs-Fre 10-14.

Gavekonto: 1503.08.60443

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"