Ledige stillinger.

Vi har følgende ledige stillinger: MENIGHETSPEDAGOG i trosopplæringen ved Byåsen menighet. Vikariat i 100% stilling med mulighet for fast tilsetting. BARNEHAGESTYRER ved Tiller åpen barnehage i 70% stilling (vikariat). PROSJEKTLEDER Bygg og eiendom. MENIGHETSPEDAGOG i Ranheim og Charlottenlund menighet, 100% vikariat. MENIGHETSPEDAGOG i Ilen menighet, 60 % fast stilling. Søknadsfrister er satt til henholdsvis 7., 8., 15., 21. august. og 28. Se over i fanen Ledige stillinger.

Visjon til Kirkelig fellesråd i Trondheim: Den norske kirke i Trondheim skal være en bekjennende, åpen, tjenende og misjonerende folkekirke

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"