Sitat

Velkommen til hjemmesidene til Ullensaker fellesråd og menighetene i Ullensaker. Trykk på en av boksene over for å komme til din menighet.

Kontaktinformasjon for Ullensaker Kirkelige Fellesråd

Dersom du har konkrete spørsmål om de kirkelige handlingene, eller du ønsker å gjøre avtale om dåp eller vigsel, ta kontakt med menighetskontoret i ditt sokn.

Har du spørsmål om gravferd, feste av gravsted, stell av graver eller andre spørsmål relatert til kirkegård og kirkebygg, ta kontakt med kirkevergens kontor.

Kirkeverge
Dene Støe: 66 10 81 45 /

Konsulent
Helle Thode: 66 10 81 45 /