Vi samles igjen til gudstjeneste 28. februar

Regjeringen har for inneværende uke plassert Bergen under kapittel 5C i smittevernsforskriften.

Kapittel 5C innebærer at barne- og ungdomsarbeidet får åpne, men at øvrig fysisk aktivitet, med unntak av gravferder, innstilles.

Det vi har lov til er følgende:

• Kontinuerlig arbeid blant barn og unge, inkl. konfirmantarbeid
  • Graverd opprettholdes med inntill 50 deltakere. Her er det krav om munnbind når det ikke er mulig å holde minst én meters avstand, ut over kortvarige passeringer.
  • Innspilling av digitale produksjoner med inntill 5 personer i tillegg til produksjonspersonell

Vi oppfordrer til alle være observant på medmennesker som kan trenge noen å snakke med på telefon. Vær frimodig, og ta kontakt.

Fra 23. februar er vi en situasjon der vi også kan arrangere gudstjeneste. Mer om dette blir annonsert

Dersom noen ønsker å snakke med en prest, ta kontakt:

Gunn Kongsvik, sokneprest: tlf. 970 04 967

Gunn-Frøydis Unneland Westerheim, kapellan: tlf. 474 51 105

For bestilling av dåp, vigsel, ta kontakt med kirketorget, tlf. 55 59 32 10.

Graverdsmyndigheten har telefon 55 59 32 00

Andre henvendelser til menigheten, ta kontakt med menighetskontoret, tlf. 55 30 81 00

"Søndagstanker med salmer" på nett

Søndag 21. februar kl. 11 publiseres Søndagstanker med salmer på våre facebook-sider og hjemmesider.

Kontaktinformasjon for Bønes sokn

Besøk oss gjerne, eller ta kontakt med oss på annen måte ->>>

Øvre Kråkenes 250, 5152 BØNES

bones.menighet.bergen@kirken.no