Info om smittervernrestriksjoner

For tiden har de fleste kirker i Bergen gudstjenester på søndager, men tilpasset antall - det gjelder også i Fana og Ytrebygda. Vi har holder gudstjeneste hver søndag i i hvert fall en av kirkene. Det er påbud om å bruke munnbind når man er i kirken, og vi ber om at alle besøkende hjelper oss med å følge smittevernreglene og registrere seg i ved ankomst. Ellers har vi åpent og gjennomfører de arrangementer vi kan - se kalender for oppdatert info om både dette og gudstjenester. Velkommen til kirken!

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:

Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana

Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana