HØSTEN 2020

Etter en lang sommerferie starter mange av menighetens aktiviteter opp igjen og vi tar selvfølgelig hensyn til smittevernreglene. Vi feirer gudstjeneste hver søndag i én eller flere kirker. Familiekafe og barneklubb starter opp onsdag 19. august, det gjør også PULS ungdomsklubb. Øvrige aktiviteter for barn og familier starter også opp i august og begynnelsen av september. Temakvelder er satt opp for høsten, og flere ønsker også å sette i gang formiddagstreff og andre samlinger for godt voksne. Se oppslag, på nett eller Facebook for nærmere informasjon. Velkommen til høsten i kirkene!

Takk for din gave

Korona-gave? Gaver kan gis på Vipps 38935 eller til konto 7874.06.68063 Les om menighetens mangfoldige arbeid i Årsrapport 2019. Merk gjerne gaven med formålet du vil gi til TAKK FOR STØTTEN!

Sitat

Ved DÅP - BRYLLUP - GRAVFERD

ring 23 62 90 09 (Man-fre 08-15:30) kirketorget.oslo@kirken.no

Kontaktinformasjon for Høybråten, Fossum og Stovner

Høybråten, Fossum og Stovner menighet består av tre kirker: Høybråten, Fossum og Stovner. Det er virksomhet og kontor i hver av kirkene men hovedkontoret ligger i Stovner kirke.

Kontoradresse:Stovnerfaret 25, 0982 OSLO
Org.nr 911 852 934
Bank-konto 78740668063
Vipps: "Høybråten kirke" 38935