Konfirmanttreff i Nidaros 2022

Informasjon om og påmelding til Konfirmanttreff i Nidaros 2022

Konfirmanttreffet i Nidaros arrangeres for første gang i 2022. Alle menigheter i bispedømmet kan melde seg på. Påmeldingsfristen er 30. september 2021.

BAKGRUNN
Konfirmasjon har vært en viktig del av oppveksten til ungdom i Norge i over 250 år. Både innholdet i konfirmantåret, og ikke minst pedagogikken, har nok endret seg mye i løpet av disse årene. Vi ønsker å være i utvikling, for å kunne møte nye generasjoner på en best mulig måte: Konfirmanttreff i Nidaros 2022 er del av satsningen på konfirmantarbeidet i kirken. Utviklingen og gjennomføringen av arrangementet, er et samarbeid mellom Nidaros bispedømmeråd, Kirkelig fellesråd i Trondheim og Domkirken og Vår frue menighet.

INNHOLD
Konfirmanttreffet er en 2-timerssamling i landets kanskje fineste kirkerom, Nidarosdomen. 400 konfirmanter samles til en temavandring og en nattverdsgudstjeneste. Les mer om innholdet ved å laste ned info-arket nederst på siden.

ØKONOMI
Menighetenes egenandel for arrangementet er kr.90,- per deltakende konfirmant (faktureres i etterkant av arrangementet). Menighetene må selv sørge for reise og eventuell overnatting i forbindelse med arrangementet.

ORGANISERING
Menighetene organiserer sine konfirmanter i grupper på 20. Hver gruppe skal ha med seg 1-2 ledere. Hver gruppe møtes ved inngangen til kirken av en guide, som leder sin gruppe gjennom hele arrangementet.

STATUS PÅMELDING
(per 20.09.21 kl.15.30)

Tors 27.01. kl.16.30: 400 (0 ledige)
Tors 27.01. kl.19.30: 300 (100 ledige)