Babysang

Babysang er et tilbud til deg som er hjemme med baby i barselpermisjon. Vi synger kjente og nye sanger, lærer rim og regler og spiller på rytmeinstrumenter. Varighet ca. 30-45 min. Opplegget passer for babyer mellom 0 og 12 måneder.

Babysang høsten 2021

• 26. august
  • 9. september
  • 23. september
  • 30. september
  • 21. oktober
  • 4. november
  • 18. november
  • 2. desember

Sangstunden starter 11:30, men dørene åpner kl. 11:00, da er kaffe/te klar. Etter sangstunden spiser vi lunsj sammen i kirken, vi har ferdig påsmurte baguetter (innpakket) for kr. 30,- (Vipps) eller du kan ha med medbrakt. Tilbudet er gratis - ingen deltakeravgift.

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"