Gradvis gjenåpning av kirkens aktiviteter

Nettsiden og facebooksiden til Lambertseter kirke oppdateres fortløpende med innhold og lenker. Gudstjenestetilbudet på søndager tilpasses de rådende smittevernregler og for tiden er det satt en grense på 120 deltakere per gudstjeneste. Så lenge myndighetene ønsker foretas registrering av deltakere ved utfylling av et skjema som deles ut til alle. Velkommen til Lambertseter kirke!

Dåp, bryllup eller gravferd

Kontakt kirketorget: 23 62 90 09

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"