Leie av lokaler i kirken

Kirken leier ut lokaler til minnesamvær, dåps- og konfirmasjonsselskaper, lokale forsamlingsmøter, kurs og seminarer. Øvrige selskaper i privat regi er det svært begrenset kapasitet for.

Fyll ut skjemaet nederst på siden for å sende oss en forespørsel om utleie så skal vi svare deg så fort vi kan. NB: Hvis du ikke får en e-postkvittering etter at du har sendt inn skjemaet, kan det være at skjemaet ikke er fullstendig utfylt. Hvis det er tilfelle, vil skjemaet fortsatt være synlig nederst, og de manglende feltene markert med rød skrift.

Menighetssalen

Egner seg for konferanser, seminarer, større minnesamvær, korøvelse, større borettslag-samlinger. Det er sitteplass til ca 100 stk. ved bord og ellers til ca 150-200. Leietaker skal alltid rydde opp etter seg slik at det kun gjenstår gulvvask. Bord må tørkes av og tilbakestilles, og avfall må fjernes. Utleie på lørdager skjer kun unntaksvis ettersom kirkebygget må være rent og klart for gudstjeneste søndag morgen.
Pris: 3500,- + tillegg for kjøkken (500,-), lyd/ prosjektor (300,-), vask (500,-).
Møbler: Bord og stoler + talerstol

Kirkestuen

Er tilgjengelig for utleie mandag til torsdag etter kl 17 , lørdager etter kl 15 og søndag hele dagen. Kirkestuen egner seg for mindre selskaper, årsmøter, dåpsfester o.l med sitteplasser til ca 50 personer rundt bord. I tillegg er det sofagruppe. Kjøkkenet ligger i etasjen over. Pris: 2000,- + tillegg for kjøkken (500,-), lyd/ prosjektor (300,-), vask (500,-). 
Møbler: Bord og stoler, sofaer + talerstol. Videokanon kan lånes etter avtale.

Bomberom

Passer for mindre grupper opptil ca 25 personer. Består av to rom, hvorav det ene er med sofagrupper og noe gulvplass. Tilstøtende bomberom er et aktivitetsrom for litt større barn. Utstyr og videokanon lånes etter avtale. Egner seg for møter med eller uten enkel matservering.
Pris: Avhengig av arr.
Møbler: Bord, sofaer

Kirkerommet

Kan leies ut til spesielle arrangementer. Dette rommet egner seg veldig godt for sang og musikk, og det er sitteplasser til ca. 450 stk. Ved bruk av kirkerommet må arrangementets innhold godkjennes av menighetsrådet.
Pris: Etter avtale
Møbler: Benker

Kr. 500,- for leie av kjøkken og kr 500,- for renhold kommer i tillegg. Betaling for vakthold når dette er påkrevet kommer også i tillegg. Vi tar forbehold om prisendringer. 

Ved ønske om tilgang til lokalet for pynting/ klargjøring dagen før selskapet kan det avtales mot et pristillegg, dersom det er praktisk mulig. Husk å spørre om dette.

Ved alle arrangementer gjelder det at arrangørene må vise respekt for at kirken er et gudshus og følge de utleieregler som er gitt. Bruk av alkohol er ikke tillatt i kirken. Evt spørsmål i forhold til dette sendes til menighetsrådet via post,lambertseter.oslo@kirken.no.

Forespørsel om leie av lokaler

Trenger av utstyr:

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Telefon: 23 62 99 02
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"