Høsten 2021 viser filmklubben «Fantasy»

Våren 2020 ble det bestemt at filmklubben skulle ha fantasy som tema. Det ble vanskelig å gjennomføre, men etter mye om og men kan vi endelig gjennomføre et fullt filmsemester!

Hva er fantasy? For mange er fantasy en ganske tydelig definert sjanger i en alternativ verden, ofte med innslag av magi, trolldom eller lignende, med en tydelig helt og en tydelig skurk. Fortellingene er ofte supernaturelle, i den forstand at de ikke er betinget av vår virkelige verdens begrensninger. Ringenes Herre, Star Wars og A Song of Ice and Fire (Game of Thrones) er kanskje noen av de mest kjente av film og tv-serier.

Vi har valgt å ikke kun vise «tradisjonell» fantasy. Det er mange filmer som har mange av disse elementene og fantastiske trekk uten å passe helt inn i den tradisjonelle sjangeren. Det er likevel fantastiske fortellinger som aktivt bruker andre verdener eller andre sjangertrekk. Slike filmer gir oss et annerledes perspektiv og krever at vi slipper fantasien løs.

Trykk her for å lese mer om filmene vi skal vise.

Trykk her for å melde deg på nyhetsbrevet for å få oppdateringer.

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"