Misjonsalliansen i Tromsø

Ungdommer fra bymenighetene deltok på global quiz og fikk høre om Misjonsalliansens arbeid ute og om deres voluntørtjeneste som et spennende alternativ for ungdom.

Misjonsalliansen ønsker å etablere flere avtaler med menigheter i Nord-Hålogaland. Fra før av er det ei menighet som har avtale gjennom Misjonsalliansen, nå vil vi ha flere! 14. september besøkte Martin Aarflot Tromsø domprosti og deltok på SMM-utvalgsmøte dagen etter.

7 ungdommer møtte til global quiz, med spørsmål som "Hva betyr fisken i Misjonsalliansens logo?". Det ble god prat rundt bordet, og ungdommene fikk også høre om  voluntørtjenesten av misjonsrådgiver Ragnhild Nestun. Voluntørtjenesten er et spennende og aktuelt alternativ for mange ungdommer som gis mulighet til å reise ut i prosjekter for kortere perioder. Gjennom voluntørtjeneste får voluntørene (frivillige) se frukten av menighetenes arbeid for støtte til lokalsamfunn i Latin-Amerika, Afrika og Asia. Vi håper å finne et par menigheter i de nordlige fylkene som ønsker å støtte Misjonsalliansens viktige arbeid for global diakoni.

 

Kontaktinformasjon for Samarbeid menighet og misjon

Mellomkirkelig råd for Den norske kirke

Postboks 799 Sentrum

0106 Oslo

E-post: post.kirkeradet@kirken.no

Ansvarlig redaktør: Knut Hallen (kh558@kirken.no)

Nettredaktør: Olav Dahle Svanholm (os266@kirken.no)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"