Prostier og fellesråd

I Hamar bispedømme er det 10 prostier og 47 fellesråd. Prostiene ledes av prostene. Kontaktinformasjon til prostene finner du nederst på siden.

Prostier
Prostiet er et geografisk avgrenset område innen et bispedømme. Prosten leder prestetjenesten i prostiet. De 10 prostene er biskopens medhjelpere i ledelse av bispedømmet.

Biskopen er prostenes nærmeste overordnede, er den øverste lederen av prestetjenesten i bispedømmet, og har arbeidsgiveransvar for prestene.

Kontaktinformasjon til prostene finner du nederst på siden.

Her er prostiene i Hamar bispedømme:


Fellesråd
Alle kommuner har et kirkelig fellesråd, som er et folkevalgt organ representert ved en valgt person fra hver av  menighetene i kommunen, en representant oppnevnt av biskopen og en representant fra  kommunen. I bispedømmet er det 47 fellesrådsområder.

De 48 fellesrådene i Hamar bispedømme

Du finner fellesrådene ved å klikke på snarvei til det enkelte prosti nedenfor, eller ved å skrive navnet til fellesrådet i søkefeltet for nettstedet.


Kontaktinformasjon til menigheter, fellesråd og prostier
For å finne kontaktinformasjon, kan du skrive inn navnet på menigheten, kirkekontoret, fellesrådet eller prostiet det gjelder i søkefeltet "Søk på nettsted".

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"