Pinsehilsen fra aksjonsleder Ivar Sandnes

Ivar Sandnes er misjonsrådgiver i Agder og Telemark bispedømme. Han er også leder av aksjonen "Sammen som kirke i hele verden". Han kommer her med en pinsehilsen til oss alle.

Som leder av aksjonen «Sammen som kirke i hele verden», vil jeg rette en stor takk til alle de menighetene som pr. i dag har sagt ja til å bli med på aksjonen.

Aksjonen begynte i Agder og Telemark bispedømme, men har nå spredd seg til hele landet. Vi som har jobbet med dette er veldig takknemlig for alle som har gjort sitt for at vi har kommet så langt.

Aksjonen et felles løft for våre søsterkirker og samarbeidspartnere rundt om i verden. Mange står i dag i en ekstra krevende situasjon på grunn av koronakrisen. Dette utfordrer oss som kirke i nord.  Menigheter som har sagt ja til aksjonen er med å viser vei for andre.

Vi håper at mange flere menigheter vil slutte seg til etterhvert. Sammen kan vi utgjøre en stor forskjell for de som trenger det aller mest.

Aksjonen er en tydelig konkretisering av pinsens budskap – høytiden vi nå går inn. Vi hører sammen som kirke på jorden, på grunn av den ene og samme Ånd som ble gitt til alle.  Fordi vi tilhører hverandre, har vi et ansvar for hverandre.

«Sammen som kirke i hele verden» er kirkens svar på vårt felles ansvar i denne vanskelige tiden.

God og velsignet pinse til dere alle!

På vegne av aksjonsledelsen

Ivar Sandnes
Aksjonsleder

Kontaktinformasjon for Agder og Telemark bispedømme

Besøksadresse:
Gyldenløvesgt 11
4611 Kristiansand

Postadresse:
Postboks 208
4662 Kristiansand

Ved seksuelle overgrep/grenseoverskridende seksuell adferd i kirkelig sammenheng: Kontakt Kirkelig ressurssenter mot vold og overgrep, tlf 23 22 79 30, post@kirkeligressursenter.no, www.kirkeligressurssenter.no

 

Ansvarlig redaktør: 
Aslak Wegge (Stiftsdirektør)
Nettredaktører: Dag A. Kvarstein og Geir Myre

Telefon sentralbord:

Tlf: 38 10 51 20

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"