Ledig stilling som kapellan i Hinna sokn

Hinna menighet søker en kapellan som vil være med å styrke og utvikle barne-, ungdoms- og familiearbeidet. Vi ønsker en prest med menighetsbyggende fokus, og som vil delta i den digitale satsingen.

Kapellan i Ytre Stavanger prosti med Hinna sokn som tjenestested

Hinna menighet er en stor og aktiv menighet med omfattende arbeid blant barn, ungdom og familier. Halvdelen av stillingen vies særskilt til arbeid blant barn, ungdom og familier, og til månedlige kveldsmesser. I den andre halvdelen av stillingen fordeles gudstjenester og kirkelige handlinger tilsvarende 50% av turnusen for menighetsprestene i Ytre Stavanger prosti. Menighetsrådet finansierer halve stillingen, men ansettelsen er 100% i Stavanger bispedømme, med prost som nærmeste leder.

Kapellanen jobber sammen med sokneprest, daglig leder, diakon, kantor, kateket, informasjonsmedarbeider og to menighetspedagoger med kontor i Hinna kirke. Prestene i Ytre Stavanger prosti samles dessuten jevnlig til kollegafellesskap. Menighetens visjon er: «Hinna menighet - et sted å vokse». Menigheten ønsker å være et sted der troen kan vokse og modnes og der den enkelte ledes inn i en aktiv tjeneste hvor evner og nådegaver tas i bruk.

Hinna sokn er en del av Hinna bydel i Stavanger, og teller ca. 13.000 personer. Av disse er ca. 9.000 medlemmer i Den norske kirke. I soknet ligger to barneskoler, ungdomsskole og to videregående skoler. Hinna kirke er en stor arbeidskirke fra 1967.  

Det drives et omfattende arbeid for barn- og unge med bl.a. søndagsskole, barnegospel, KFUK-KFUM-speidere, barneklubber og ungdomskafé. Tirsdag er den store familiedagen med «tirsdagsmiddag», familiesamling, sangsamling for 1-3 åringer og KRIK-arbeid for barn. Det er også tilbud om ledertrening for ungdom. I tillegg har Hinna menighet er godt trosopplæringsarbeid for alle døpte mellom 0-18 år.

For mer informasjon: www.hinnakirke.no

Les hele stillingsannonsen og søk på stillingen her innen 11. mai.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"