Vi ønsker hjertelig velkommen til våre samlinger!

Fra 16. april åpner kirkene igjen for flere til stede på gudstjenester, begravelser/bisettelser. Hof og Åsnes kirke 100 personer, Gjesåsen og Arneberg 80, Åsnes Finnskog 60 og Hof Finnskog 30 . Vi anbefaler at alle bruker munnbind både i begravelser/bisettelser og gudstjenester. Sørg for å holde god avstand mellom kohortene og bruk håndssprit som er plassert i inngangen til hver kirke. Vi følger gjeldende smittevernregler fra Åsnes kommune, kommuneoverlegen i Solør, Fylkesmannen i Innlandet og sentrale myndigheter.


Du kan digitalt melde inn dåp og bryllup

Det er nå mulig å melde inn dåp og bryllup via våre nettsider. Endringene innebærer mange fordeler, det går raskere og gir deg bedre sikkerhet for personopplysninger. Dette er ikke vanskelig. Gå inn på nettsiden vår https://minkirkeside.no/aasnes Velg dåp/bryllup og digital registrering. Fyll inn det som det spørres om, og vips det er registrert! Digital påmelding til konfirmasjon kommer litt senere og blir mulig når det gjelder 2022-kullet. Får du problemer, tar du kontakt med oss på kirkekontoret. Vi er her for å hjelpe deg.


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"