Strenge restriksjoner på antall personer i hver kirke

Vi ønsker hjertelig velkommen til våre samlinger, men grunnet den alvorlige smittesituasjonen i vårt område må vi innføre strenge restriksjoner på hvor mange personer som kan være i kirken samtidig: I kirkene Åsnes, Hof, Gjesåsen og Arneberg er grensen 50 personer, Åsnes Finnskog 50 og Hof Finnskog 30 personer. Vi ber om at dere holder tre meters avstand eller bruker munnbind. Kirkekontoret er nå stengt for besøkende. Flest mulige fra staben har hjemmekontor. Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post.


Du kan digitalt melde inn dåp og bryllup

Det er nå mulig å melde inn dåp og bryllup via våre nettsider. Endringene innebærer mange fordeler, det går raskere og gir deg bedre sikkerhet for personopplysninger. Dette er ikke vanskelig. Gå inn på nettsiden vår https://minkirkeside.no/aasnes Velg dåp/bryllup og digital registrering. Fyll inn det som det spørres om, og vips det er registrert! Digital påmelding til konfirmasjon kommer litt senere og blir mulig når det gjelder 2022-kullet. Får du problemer, tar du kontakt med oss på kirkekontoret. Vi er her for å hjelpe deg.


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"