Babysang

Vi prøver å få til et nytt babysangkurs fra høsten av - oppstart torsdag 27. august. Vi legger til rette slik at vi følger anbefalte smittevernregler. Husk PÅMELDING på eget skjema.

Konseptet er lagt til rette for de små som deltar, samt et sosialt fellesskap for de voksne.
Hver samling har vi sang, rim, regler, bevegelser, dans og lystenning. Vi avslutter med kaffe og baguetter bakerst i kirken. Smittevernregler blir selvsagt nøye overholdt!
 
Et kurs går over 10 torsdager i Askim kirke, fra kl. 10.30 - 12.00. Oppstart denne høsten blir torsdag 27. august. Dersom vi blir mange påmeldte, så flytter vi oss til Grøtvedt menighetssenter, men mer info om dette vil komme til de som melder seg på.

Deltakeravgift for et kurs er 300 kr. Det går helt fint om du ikke får vært med alle gangene, men samme sum betales uavhengig av oppmøte, og om du evt. blir med midt i et kurs. Faktura vil bli sendt ut i slutten av hvert kurs.

Vi har en egen facebookgruppe som heter "Babysang Askim". Søk den opp og bli gjerne med i gruppa. Følg lenken som ligger litt lenger ned på siden her.

Babysangledere er Gunn Randi Leite og Anne Line Tjernæs. Har du behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

For PÅMELDING bruk påmeldingsskjemaet nedenfor.

Vi ønsker at babysangen skal være en fin sangstund hvor du og babyen din får kvalitetstid sammen. Her er det plass til alle. Du trenger ikke ha en flott sangstemme for å delta, barnet elsker å høre foreldrenes stemme. Vi ønsker å ha varierte sanger, rim og regler, noen nye og noen du helt sikkert kjenner igjen.

Musikk stimulerer sansene våre, og er en viktig kommunikasjonsform mellom liten og stor. Gjennom sang og musikk, rim og rytme, dans og bevegelse stimuleres også barnets språklige og motoriske utvikling.

Velkommen til en hyggelig musikalsk stund!

Kontaktinformasjon for Askim menighet

Indre Østfold menighetskontor ligger rett ved Askim kirke og Askim kapell.

Besøks- og postadresse:
Askim menighet
Kirkegata 31
1814 Askim

Kontaktinformasjon:
Sentralbord: tlf. 69 68 14 40
Telefontid: 10-14 alle hverdager
Åpningstider kontoret: 9-15 alle hverdager
E-post: postmottak@iokf.no

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"