Kafé Dele

Bli med på Kafé Dele! Vårt neste møte blir 25. mai. Alle er velkomne! Les videre nedenfor for mer informasjon.

Nye bekjentskaper på tvers av kulturer, norsk språktrening og alltid et spennende tema! På Kafé Dele er hovedfokuset å bli kjent på tvers av kulturer og praktisere språk gjennom matlaging i mindre grupper. Vanligvis lager vi sunn og spennende mat sammen, men dette kan vi desverre ikke gjøre så lenge vi må forholde oss til smittevernreglene. Denne våren vil vi dermed ha enkel servering med kaffe, te og snacks som er innpakket sjokolade eller bakst og mer fokus på dagens tema. 

Hver gang har vi et nytt tema for dagen som vi prater om rundt bordet. Det er temaer som alle kan snakke om og krever ikke et godt norskspråk eller spesifikke ferdigheter. Vi tror at vi kan lære av hverandre når vi prater om temaer, og ønsker å høre ulike meninger, for det er ingen fasitsvar! Vi liker å ha noen praktiske oppgaver som kan være spill eller leker. Vil du spille sjakk eller lære å spille et instrument er det åpent for det også! 

Nytt for høsten/våren er at vi mot slutten leser en tekst sammen. Dette er en tekst som handler om dagens tema og er ment for å gi litt ekstra språktrening til de som trenger det. Den er også spennende og relevant for de som er trygge i å snakke norsk, og man kan da bidra som en stor ressurs ved å forklare vanskelige ord osv.

Våren 2021 møtes vi disse datoene på Årstad menighetssenter:

26. april - 18.00-20.00

7. mai - 18.00-20.00

25. mai - 18.00-20.00

Ta kontakt med Grace Milijasevic (diakonimedarbeider) hvis du har spørsmål eller vil være frivillig. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg!

Kontaktinformasjon for Årstad menighet

Besøksadresse:

Jonas Lies vei 55

5053 BERGEN

 

Åpningstider: mandag til fredag mellom klokken 9.00 til 15.00.

Tlf: 55 59 32 90

Postadresse:

Jonas Lies vei 55

5053 BERGEN

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"