Høsttakkefest og 6-årsbok

Søndag 27. september kl 11 blir det en spennende gudstjeneste for små og store i Åsane kirke.

• Søndag 27. september kl 11 blir det en spennende gudstjeneste for små og store i Åsane kirke. Her inviteres spesielt skolestartere til å få utdelt 6-årsboken sin innen rammene av noen spennende kulisser. Det er jo høsttid og tid til å sanke inn markens grøde: korn, grønsaker, bær, frukter… I gudstjenesten tar vi for oss løvhyttefesten som en gammel  jødisk tradisjon og hvor Jon prest vil dele med oss en historie om Guds omsorg. En fortelling  som Maria og Josef helt sikkert fortalte til Jesus når han som gutt sov ute i en selvbygget løvhytte og som gir oss et glimt av Gud. Dette vil bli formidlet i en slik hytte fremme i koret og hvor vi også får høre om grunnen til at vi feirer høsttakkefest i dag. Og som et av flere høydepunkter vil alle fremmøtte skolestartere få utdelt hver sin spennende Jesus-bok, gjengitt som en tegneserie.
 
• I forkant av gudstjenesten er alle 6-åringer invitert til frokost kl 09.00 i Torgstuen. Inngang fra parkeringsplassen nedenfor kirken. På grunn av smittevernhensyn kan barnet kun ha med seg 1 voksen på frokosten. Alle andre i familien er hjertelig velkommen til å stille på gudstjenesten kl 11. Når vi har spist frokost går vi opp i kirkerommet. Her dekorerer vi i lag med hverandre en løvhytte som står fremme i korpartiet. For å håndtere smittevernhensyn, må alle seksåringer stille med en kjent voksen både under frokosten kl 9 og i gudstjenesten kl. 11.
 
• Av smittevernhensyn kan vi dessverre ikke ha kirkekaffe etter gudstjenesten, men alle barn vil få ispinne før de går hjem.

 

Meld deg på via linken, innen 23 september: 

https://secure2.mylabora.com/P%C3%A5melding?oid=0642dae9-5424-43a6-bf8d-94c4db560072&fid=0565deca-cdd8-40e0-a1e3-82435ce38b8b

Kontaktinformasjon for Åsane menighet

Besøks- og postadresse:
Åsane kirke, Åsane Senter 44
5116 Ulset

Telefon: 55 36 22 50
Åpningstider: man fre 09-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"