Rasteplass høsten 2020 (avlyst på grunn av smittesituasjonen)

Rasteplass er Åsane menighets temasamlinger for faglig ogåndelig påfyll. I høst har vi tre samlinger.

Rasteplass er Åsane menighets temasamlinger for faglig og åndelig påfyll. Vi inviterer til foredrag med påfølgende samtale og enkel servering i Torgstuen, kirkens underetasje. Vi har måtte bytte møtedag til torsdag, og justere møtestart til klokka 1930 for samlingene i høst.

Vi inviterer til disse samlingene i Torgstuen:

Torsdag 15.oktober kl. 1930: «Salmedikting. Dikt eller himmelsk diktat?» Salmedikteren og teologen, aktiv menighetsmedlem her i vår egen menighet , Arve Brunvoll, tar oss med inn i diktningens innerste opphav.

ab.jpeg

 

AVLYST - Torsdag 12.november kl. 1930: «Bilder frå ei anna verd» Solrunn Nes er en landskjent ikonkunstner som bor i Norheimsund. Hun vil vise oss noen av sine bilder, løfte fram litt av sin litteratur, og åpne for oss utsyn vi kanskje ikke har sett før.07b6b813e08c428f976f3bd4d47b5d90.png

AVLYST - Torsdag 3.desember kl. 1930 «Profeten Jeremia. Guds røyst. I si samtid og i vår tid» Prost Øystein Skauge har lest en stor bok som den kjente svenske forfatteren Peter Halldorf har skrevet om profeten Jeremia. Her er det brennbart stoff, også til oss som lever i 2020.

Øystein.jpg

Kontaktinformasjon for Åsane menighet

Besøks- og postadresse:
Åsane kirke, Åsane Senter 44
5116 Ulset

Telefon: 55 36 22 50
Åpningstider: man fre 09-14.30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"