Påmelding til 4-årsbok

Birkeland menighet inviterer deg som er 4 år i 2020 sammen med hele familien til en spesiell gudstjeneste med utdeling av 4-årsboken. Velkommen!

TID & STED: Søndag 18. oktober 2020 kl. 10.45
Gudstjenesten starter kl. 11:00. Møt opp kl. 10:45. Ved inngangen inni kirken ligger det navnelapper på de barna som er påmeldt. Denne lappen tar barnet med seg opp til presten når 4 års-boken skal deles ut under gudstjenesten. Meld deg på innen torsdag 15. oktober, så vet vi hvor mange bøker som skal deles ut.

Etter gudstjenesten inviteres dere til en uformell rundtur i kirken, der 4-åringen får bli kjent med kirken sin. Vi blar litt i boken, rusler rundt i kirken for å se på noen kirkeskatter, og avslutter med lystenning. 

Trosopplærings-tips:  
Fireåringer synes som regel bøker og fortellinger er spennende. Sammen med barnet ditt kan du lese fra en barnebibel eller se i bildebøker med fortellinger fra bibelen. Du trenger ikke forklare alt, eller snakke om hva du tror eller ikke tror. Sammen kan dere undre dere over det du leser. Det finnes mange gode bøker og barnebibler på markedet; se f.eks. www.iko.no og www.bibel.no/Verbum eller appen «Takk for i dag».

Ta med barnet ditt i kirken!
Birkeland menighet sender denne invitasjonen til alle 4-åringer som er medlem eller tilhørende (hvis minst en av foresatte er medlem) av Den norske kirke. Tilbudet er et ledd i vår lokale
trosopplærings-plan:  «0-18 Sammen om Skatten». Som regel vil barnet ditt motta 1 invitasjon årlig.

Vi tilbyr også ulike aktiviteter som fredagstaco, søndagsskole og babysang. Du kan lese om de ulike tilbudene her.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"