Birkeland menighetsråd: Mimi kjente at det var på tide å bidra med noe selv, og gi noe tilbake til denne flotte menigheten.

- Jeg har 3 barn som alle har frekventert Birkeland menighet innenfor ulike deler av tilbudsmangfoldet som finnes der i mange år. Da jeg ble spurt om jeg kunne stille til valg for menighetsrådet i 2015 svarte jeg "ja" umiddelbart, uten helt å vite hva jeg gikk til, forteller Mimi Martin.

Hva er du mest stolt over å ha vært med på?

Birkeland Menighetsråd består av veldig kompetente mennesker som er levende engasjerte i lokal samfunnet rundt menigheten, samt menighetens eget indre liv. Jeg er stolt over å få være en del av denne flotte gruppen med mennesker, og for at jeg kan være med på å utgjøre en forskjell i arbeidet for å skape en levende menighet. Spesielt kjekt er det å få være Kirkevert, og møte de som kommer til gudstjeneste. Her har jeg opplevd mange gode samtaler og møter.

Hva har tiden som menighetsrådsmedlem betydd for deg?

Jeg visste ingenting om hva menighetsrådet arbeider med før jeg kom inn i det. Dette har vært opplysende og spennende på mange plan. Jeg føler meg nærmere knyttet til kirken, og jeg har definitivt utvidet trosbegrepet mitt og tilhørighetsfølelsen til menigheten og kirken. Dette har vært en gjennomgående positiv opplevelse!

-----------------
Les flere saker om medlemmer og det spennende arbeidet i menighetsrådet her

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"