Vil du bli frivillig?

Birkeland vil være en menighet som engasjerer og involverer til frivillighet og fellesskap. Vi vil sørge for en god organisering, med definerte oppgaver, men likevel ha rom for initiativ fra frivillige.

Vi vil skape gode og inkluderende møtesteder for voksne slik at de kan bli kjent og føle at de har en tilhørighet i menigheten. Dette kan være enkle tiltak og ”varme” arenaer som skal være lett tilgjengelige. Menighetsrådet har oppnevnt medarbeiderutvalget som skal sørge for god oppfølging av frivillige. Dette utvalget består av frivillighetskoordinator Hilde K Wolter, administrasjonsleder Eli Heggdal, diakon Linda Bårdsen og Gerd Alice Duus som er frivillig medarbeider.

Menighetsarbeidet holdes oppe av mange frivillige som bidrar. Vi er takknemlige for alle som gir av sin tid til felles glede. Dersom du ønsker å engasjere deg i noe har vi mange ledige oppgaver.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"