Påmelding til konfirmant i Eidsvåg

Påmelding til 2021 er nå lukket. Kom du for sent ta da kontakt med konfirmant teamet

Pris og påmelding

Du kan lese litt info om de forskjellige konfirmant interessegrupper på siden her.

Prisen for konfirmasjonen er kr. 2400. Vi vil at alle som ønsker det skal kunne konfirmeres hos oss. Hvis det er noen som har problemer med å betale, ta gjerne kontakt, så finner vi en løsning på dette. Dette gjelder også ved eventuelle behov for tilrettelegging.
Giro kommer på mail til foresatte til høsten.
Om det er problemer med påmelding send mail til eidsvag.menighet.bergen@kirken.no. (senest påmelding 1. september)

Dersom du har spørsmål kan du kontakte menighetspedagog Lina Talhaug eller kapellan Martin Nørremark.

 

Informasjon om interessegrupper: 

Konfirmant KRIK: KRIK står for Kristen Idretts Kontakt. Dette er et tilbud til deg som gjerne vil være aktiv og liker sport, lek og ha det gøy. Vi møtes mandager en gang i måneden på Kalvatræet Skole i gymsalen fra kl. 17-19.00.

Det koster 120 kr å bli medlem av KRIK. Dette beløp er med til å betale utstyr og evt. stevneavgift.

Leder: Martin Nørremark 91787706 mn885(a)kirken.no

Friluftsliv konfirmant: Dette er et tilbud til deg som liker å dra på tur, være ute og utforske naturen. Vi skal klatre, padle kano, isbade, lære å lage mat på bål og ha det gøy sammen ute. Vi møtes en onsdag i måneden fra kl.17.00 -18.30. 

Dette tilbudet er gratis

Leder: Karina Myrdal 99939874 km256(a)kirken.no

Sjømannskirke konfirmant: Vi skal på leir i Sjømannskirken i London som et alternativ i stedet for fellesleiren. Datoene for London-leiren er 28. april-1.mai. Vi kommer også til å samles noen ganger i løpet av høsten og vinteren før vi reiser til London. Dette blir i Eidsvåg kirke tirsdags ettermiddag/kveld, ca. fem samlinger i løpet av året.

Pris: Det koster 2900 kr å være Sjømanskirkekonfirmant. I tillegg kommer flybillettene til London, pris på dem kommer når vi har bestilt billetter, per nå ligger de på ca. 3000 kr. tur/retur per pers.

Økonomi skal ikke være en hindring for å være med, dersom noen har utfordringer med å betale kan de ta kontakt, så finner vi en løsning.

Dersom det er flere enn 25 påmeldte, trekker vi lodd om plassene.

Leder: Lina Talhaug 55 30 81 94/40 47 40 20 lt466(a)kirken.no

Klubb konfirmant: Dette er for deg som gjerne liker kos, spil og film. Vi møtes en tirsdag i måneden kl. 19.00-21.00 (ca.). I dette tilbud er nøkkelordet kos. Alt er ikke planlagt, det kommer an på deg om det blir brett spil, film, baking eller noe helt annet.  

Dette tilbudet er gratis.

Leder: Martin Nørremark 91787706 mn885(a)kirken.no

Konfirmantspeider: Konfirmantspeider er en unik mulighet til å utvikle deg til å bli en god leder, samtidig får du mulighet til å dra på tur med engasjerte barn i alderen 6-12 år. Det er tre turer i løpet av året med en rekke ulike aktiviteter som kano, klatring, ski og mat på bål. Speidermøtene er hver torsdag kl 18-19:30, der du som konfirmantspeider er med å organisere morsomt aktiviteter ute! Håper du har lyst til å bli med!

Pris: 500 kr. (Sær tilbud - normalpris 1200 kr)

Leder: Kathinka Mørner 938 37 534 kathinka.morner(a)gmail.com

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"