Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

BaKoY (Barnekoret i Ytrebygda), Fana KFUK- KFUM og Fana Sokn (Ytrebygda og Fana kirke) inviterer 1.-7.klassinger til Barnekorfestival i Ytrebygda kirke lørdag 16. januar 2021. En festival der du møter mange sangglade barn i et kirkerom, fullt av lyskastere i alle farger, lyd, filmteam, et eget festivalband, dyktige instruktører, god mat, nye leker og vår egen festivalprest. Du vil i løpet av dagen møte noen du kanskje kjenner fra før og noen som er helt nye – kanskje du får en ny venn? Vi håper du skal få tidenes opplevelse på Barnekorfestivalen i Ytrebygda kirke.

Kort fortalt

Hvor: Ytrebygda kirke       

Når: Lørdag 16. januar 2021 kl.10.30-18.00                                                                      

Målgruppe: 1.-7. klassinger            

Påmeldingsfrist:  Påmeldingen åpner 1. oktober og stenger 22. desember. Vi må påberope oss muligheten til å stenge påmeldingen før, pga antall deltagerplasser.     

Pris: 150 kr

                                                                                                                 

Program

10:30: Registrering

11.00: Åpningshow og felleskor

             Alle barna deltar i et stort felleskor.

11.45: Grupper og lunsj

Gruppene blir delt inn etter alder. I gruppene blir man bedre kjent, leker og skal øve inn et innslag. Lunsjen blir servert.

13.15:    Fellessamling

Klarer vi å komponere musikk sammen? Hva betyr «vær deg selv,- stå opp for andre»? Hvordan høres det ut når alle synger festivallåten? Hvor mange nye har vi klart å hilse på?

14.15:    Grupper og frukt

Gruppene blir delt inn etter alder. I gruppene blir man betre kjent, leker og skal øve inn et innslag til hentekonserten. Frukt blir servert.

15.00:    Generalprøve

15.45:    Hot dog

17.00:    Hentekonsert

Vi inviterer foreldre og familie til Hentekonsert. Her skal vi vise frem det vi har øvd på. Etter konserten takker vi for nå.

 

Festivallåt

Barnkorfestivalen i Ytrebygda har sin egen festivallåt! Den er skrevet at Jørn Henning Theis. BaKoY (BarneKoret i Ytrebygda) spilte høsten 2019 inn festivallåten i studio og laget musikkvideo. Se her. Har du lyst til å synge med, så finner du tekst og besifring her.

Trosopplæringstiltak for 2. og 3. klasse,- Barnekorfestival et stort felleskap

Fana KFUK KFUM og Fana sokn ønsker å introduserer hva barnekor er og hva vi kan skape sammen i et felleskap. Derfor inviterer vi alle 2. og 3. klassinger i Fana og Ytrebygda til Barnekorfestivalen i Ytrebygda uavhengig om du er med i et kor eller ikke. På barnekorfestivalen er det ikke egne kor som opptrer, men gruppene som man blir delt inn i på festivalen. Dermed håper vi at du som kommer som ny, vil oppleve det som inkluderende, trygt og fint å delta.

Lederinformasjon

Vår intensjon er at Barnekorfestivalen også skal være påfyll for lederne. Derfor ønsker vi at dere skal komme til et ferdig opplegg, noe som kan gi bedre tid og mulighet til å følge opp barna dere har med dere. Vi håper dette kan være med å skape gode opplevelser og øyeblikk for store og små. Hvert kor må ha lederkapasitet som tilsier 1 voksen pr 8 barn.

Påmelding og pris

Påmeldingen åpner 1. oktober og stenger 22. desember. Vi må påberope oss muligheten til å stenge påmeldingen før pga antall deltagerplasser.

Pris: 150 kr per deltaker (både barn og leder). Familien sin økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på Barnekorfestivalen. Ta kontakt, så finner vi en ordning.

Hovedkomite                  

Ann Elisabeth Tveit, Malene Grov Almås, Christer Olsen, Kari Lie Totland, Ole Jakob Birkeli, Åsmund Ulvedal og Ragnhild Grov Nilsen   

 

 

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 51

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"