Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

BaKoY (Barnekoret i Ytrebygda), Fana KFUK- KFUM og Fana Sokn (Ytrebygda og Fana kirke) inviterer 1.-7.klassinger til Barnekorfestival i Ytrebygda kirke lørdag 16. januar 2021. En festival der du møter mange sangglade barn i et kirkerom, fullt av lyskastere i alle farger, lyd, filmteam, et eget festivalband, dyktige instruktører, nye leker og vår egen festivalprest. Du vil i løpet av dagen møte noen du kanskje kjenner fra før og noen som er helt nye – kanskje du får en ny venn? Vi håper du skal få tidenes opplevelse på Barnekorfestivalen i Ytrebygda kirke.

Kort fortalt

Hvor: Ytrebygda kirke       

Når: Lørdag 16. januar 2021 kl.10.30-18.00                                                                      

Målgruppe: 1.-7. klassinger            

Påmelding: Påmeldingen er åpen for deg som tilhører Fana eller Ytrebygda kirker og går i 2. eller 3. klasse. Dere er velkommen til Barnekorfestival som et trosopplæringstiltak i Fana Sokn. Påmeldingen stenger 15. november. Se påmeldingskjema lengre nede.

Påmeldingen åpner for alle barn 16.november og stenges 22. desember. Vi må påberope oss muligheten til å stenge påmeldingen før pga. restriksjoner knyttet til korona og plassbegrensninger. 

Pris: 150 kr

                                                                                                               

Program

10:30: Registrering

11.00: Åpningshow og felleskor

             Alle barna deltar i et stort felleskor.

11.45: Grupper og lunsj

Gruppene blir delt inn etter alder. I gruppene blir man bedre kjent, leker og skal øve inn et innslag. Lunsjen blir servert.

13.15:    Fellessamling

Klarer vi å komponere musikk sammen? Hva betyr «vær deg selv,- stå opp for andre»? Hvordan høres det ut når alle synger festivallåten? Hvor mange nye har vi klart å hilse på?

14.00:    Grupper og frukt

Gruppene blir delt inn etter alder. I gruppene blir man betre kjent, leker og skal øve inn et innslag til hentekonserten. Frukt blir servert.

15.00:    Generalprøve

15.45:    Hot dog

17.00:    Hentekonsert

Vi inviterer foreldre og familie til Hentekonsert. Her skal vi vise frem det vi har øvd på. Etter konserten takker vi for nå.

 

Festivallåt

Barnkorfestivalen i Ytrebygda har sin egen festivallåt! Den er skrevet at Jørn Henning Theis. BaKoY (BarneKoret i Ytrebygda) spilte høsten 2019 inn festivallåten i studio. Musikkvideoen fra innspillingen sammen med bilder fra Barnekorfestivalen 2020 kan du se her. Har du lyst til å synge med, så finner du tekst og besifring her.

Trosopplæringstiltak for 2. og 3. klasse,- Barnekorfestival et stort felleskap

Fana KFUK KFUM og Fana sokn ønsker å introduserer hva barnekor er og hva vi kan skape sammen i et felleskap. Derfor inviterer vi alle 2. og 3. klassinger i Fana og Ytrebygda til Barnekorfestivalen i Ytrebygda uavhengig om du er med i et kor eller ikke. På barnekorfestivalen er det ikke egne kor som opptrer, men gruppene som man blir delt inn i på festivalen. Dermed håper vi at du som kommer som ny, vil oppleve det som inkluderende, trygt og fint å delta.

Lederinformasjon

Vår intensjon er at Barnekorfestivalen også skal være påfyll for lederne. Derfor ønsker vi at dere skal komme til et ferdig opplegg, noe som kan gi bedre tid og mulighet til å følge opp barna dere har med dere. Vi håper dette kan være med å skape gode opplevelser og øyeblikk for store og små. Hvert kor må ha lederkapasitet som tilsier 1 voksen pr 8 barn.

Påmelding og pris

Går du i 2. eller 3. klasse og hører til Fana eller Ytrebygda kirke? Påmeldingen åpner 1.oktober og stenges 15. november. Du kan melde deg på her.

Jeg synger ikke i et barnekor, men har lyst til å delta på Barnekorfestivalen. Da melder du deg på her. Påmeldingen åpner 16.november og stenger 22. desember. Vi må påberope oss muligheten til å stenge påmeldingen før pga antall deltagerplasser og smittevernhensyn. Pris: 150 kr.

Jeg er medlem/leder i et kor og vil være med på Barnekorfestivalen. Da melder du deg på her. Påmeldingen åpner 16.november og stenger 22. desember. Vi må påberope oss muligheten til å stenge påmeldingen før pga antall deltagerplasser og smittevernhensyn. Pris: 150 kr per deltaker (både barn og leder).

Familien sin økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på Barnekorfestivalen. Ta kontakt, så finner vi en ordning.

Smitteverntiltak

Barnekorfestivalen skal være et trygt arrangement på alle måter. Vi må derfor påberope oss muligheten til endringer i programmet. Vi forholder oss til enhver tid til gjeldene smittevernregler. Etter at du har meldt deg på vil du bli oppdatert, i forkant av arrangementet, på eventuelle endringer via epost og hjemmeside. Følg gjerne arrangementet på facbook.

Hovedkomite                  

Ann Elisabeth Tveit, Malene Grov Almås, Christer Olsen, Kari Lie Totland, Ole Jakob Birkeli, Åsmund Ulvedal, Ingunn Vatshelle og Ragnhild Grov Nilsen  

 

Vi takker

Bergen kommune, Sparebanken Vest og Fana Sparebank for støtte til arrangementet. 

 

 

 

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 51

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"