Digital Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

BaKoY (Barnekoret i Ytrebygda), Fana KFUK- KFUM og Fana Sokn (Ytrebygda og Fana kirke) inviterer 1.-7.klassinger til Barnekorfestival. Nye restriksjoner gjør at vi ikke kan samles fysisk. Derfor inviterer vi til digital Barnekorfestival.

Regjeringen har komt med nye smitteverntiltak som gjør at vi dessverre ikke kan gjennomføre Barnekorfestivalen i Ytrebygda som planlagt.

MEN vi har i rekordfart prøvd å skape et digitalt alternativ av festivalen. Den kan du se her. Barna, som er påmeldt, vil få et brev i posten med en QR- kode og et panneband. Vi blir glade om dere som voksne kan hjelpe barna til å delta på Barnekorfestivalen i Ytrebygda, hjemme. Mer informasjon kommer i postkassen din. 

På Barnekorfestivalen synger vi Festivalllåten sammen. Den er skrevet at Jørn Henning Theis. BaKoY (BarneKoret i Ytrebygda) spilte høsten 2019 inn festivallåten i studio. Musikkvideoen fra innspillingen sammen med bilder fra Barnekorfestivalen 2020 kan du se her. Har du lyst til å synge med, så finner du tekst og besifring her.

Selv i disse unntakstider blir vi glade for tilbakemeldinger på alternativt opplegg. Både ris og ros! Disse tilbakemeldingene er viktige for oss for å lage gode festivaler i kommende år. Send gjerne til rn375@kirken.no

Vi håper vi sees på Barnekorfestivalen i Ytrebygda kyrkje i 2022!

Ta godt vare på hverandre

 

Mvh Hovedkomiteen for Barnekorfestival i Ytrebygda

Ann Elisabeth Tveit, Malene Grov Almås, Christer Olsen, Kari Lie Totland, Ole Jakob Birkeli, Åsmund Ulvedal, Ingunn Vatshelle, Anna Kathrine Berggrav Eide og Ragnhild Grov Nilsen

 

Vi takker

Bergen kommune, Sparebanken Vest og Fana Sparebank for støtte til arrangementet. 

 

 

 

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 50

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"