Explore Ytrebygda

Velkommen til Explore Ytrebygda!

Explore er en ungdomsgruppe som kombinerer utfoldelse og aktivitet med ledertrening og personlig utvikling. Gruppen har fokus på rettferdighet og fellesskap, både i Norge og resten av verden.  Aktivitetene tar blant annet utgangspunkt i «Global Konfirmant», og fokuserer på problemstillinger rundt miljø, forbruk og rettferdighet. I tillegg ønsker gruppen å rette fokus mot kirken i utlandet, og lærer derfor en del om Sjømannskirken. Explore består hovedsakelig av konfirmanter, men eldre ungdommer er også med i gruppen som ungdomsledere.  

Som medlem i Explore får man mulighet til å oppleve mye spennende, både innad i gruppen, i kretsen og på nasjonalt nivå. Fellesskapsbygging står sentralt, og derfor drar Explore på turer i løpet av året, både som enhet og som en del av Bjørgvin krets. Et høydepunkt i året er å dra til London for å besøke Sjømannskirken der. Denne turen koster ca. 5500,- og kommer i tillegg til konfirmantavgiften.

Explore er delt i to grupper (Ytrebygda og Fana). Hver gruppe møtes annenhver mandag kl. 18:00 – 20:00 i Fana menighetshus/Ytrebygda kirke. 

Explore er en del av KFUK-KFUM Fana. Som medlem i Explore blir man derfor innmeldt i Norges KFUK-KFUM med de rettigheter og forpliktelser dette innebærer. (Kontigent på ca. 350,- pr.år).

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 50

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"