FKU Teknikk

Velkommen til FKU Teknikk!

FKU-Teknikk er en ungdomsgruppe som driver lys- lyd- og videoproduksjon, både i og utenfor Fana og Ytrebygda kirker. Gruppen består av ungdom i alderen 13-20 år, og har stort arsenal av teknisk utstyr. Samarbeidet med de andre ungdomsgruppene i Fana og Ytrebygda er godt, derfor drar FKU-Teknikk ofte på weekender med noen av dem. Årets store høydepunkt for FKU-Teknikk, er uten tvil Vinterfestivalen på Voss. Her er gruppen dypt inne i rigging og gjennomføring av alt det tekniske og AV-produksjon. Hvis du syntes det høres spennende ut å drive med og lære om lyd- lys- eller video, er dette absolutt gruppen for deg!

FKU-Teknikk har samlinger og teknikkopplæring annenhver tirsdag kl. 18:00-21:00 i Fana Menighetshus (i ungdomslokalet i kjelleren). Gruppen har også arbeid og samlinger i en del helger, blant annet i kirker og på Fana Kulturhus.

FKU-Teknikk er en del av KFUK-KFUM Fana. Som medlem i FKU-Teknikk blir man derfor innmeldt i Norges KFUK-KFUM med de rettigheter og forpliktelser dette innebærer (kontigent på ca. 350,- pr.år)

Kontaktinformasjon for Fana og Ytrebygda kirker

Besøksadresse:


Fana kirke
Fanaveien 320
5244 Fana


Ytrebygda kirke
Skagevegen 7
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Fana sokn
Fanaveien 320
5244 Fana

Tlf: 55 59 32 50

Telefontid 9-15 man-fre, stengt lør-søn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"